't Baken

Vanaf 1 januari 2019 is er één loket, waar u als inwoner van de gemeente Lochem terecht kunt met vragen over zorg, jeugd, werk en inkomen: 't Baken. Deze toegang vervangt de vier bestaande loketten: het Zorgloket, het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), het Gebiedsteam Lochem en Het Plein Lochem (nu in Zutphen). Ook voor werk en inkomen kunt u bij 't Baken terecht.

Dat betekent ook dat deze website binnenkort niet meer online is. Alle informatie over 't Baken vindt u per 1 januari 2019 op www.bakenlochem.nl

Samen naar een oplossing

Meestal kunt u met hulp van familie of buren uw leven prima organiseren. Maar soms heeft u hulp nodig. Dan kunt u terecht bij het gebiedsteam Lochem.

Of het nu gaat om ondersteuning op het gebied van welzijn, zorg, jeugdhulp, werk of inkomen, samen met u kijken we welke oplossingen er zijn voor uw vraag. Daarbij gaan we uit van uw eigen mogelijkheden en die van uw omgeving. Als dit niet voldoende is, zorgen onze ervaren medewerkers dat de juiste hulp en ondersteuning ingeschakeld wordt. Hiervoor zetten we ons netwerk in en kunnen ook zelf kortdurend ondersteunen.

We zoeken samen naar een oplossing zodat iedereen zo veel mogelijk kan blijven meedoen in de samenleving!

Contact

Het gebiedsteam werkt vanuit twee locaties:

  • Gorssel vanuit de Hoofdstraat in Gorssel (Den Oldenhof).
  • Lochem vanuit de Nieuwstad in Lochem.

U kunt ons bellen op 0573-289 380, mailen via info@gtlochem.nl of langskomen op afspraak.

lees meer →